tisdag 9 november 2010

Nu är det verkligen vinter  här uppe med snö och 15 grader kallt i morse men hundarna måste ändå ut. Vad passar då  bättre än en tur med spark och pigg draghund.
Spirou och lilla svarta Lilo efter tur med spark
Har arbetat med Sumo samt med Måns instruktioner och tycker att det fungerar riktig bra. Tror också att det skulle fungera bra att ha liknande material/instruktions film för elever. Skulle vara intressant att veta vad ni andra tyckte om det.

3 kommentarer:

  1. Hjälp va kallt! Men här är det regn och rusk, så jag tror nog ändå din snö är att föredra :)
    Bra idé med instruktionsfilm till eleverna. Fast kanske mycket jobb till liten nytta. Vi har dem ju trots allt i klassrummet varje lektion, de läser inte på distans. Tänker du någon särskild uppgift som skulle passa?
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Det händer många gånger att jag har genomgång av ett nytt materia/teknik som ex linoleumtryck. Det är ganska mycket information och det kan vara mycket för eleverna att hålla reda på. Kanske det då skulle var lämpligt att ha en film där eleverna kan gå tilbaka för att se nästa hur var det nu man skulle göra eller för att gå till nästa steg, lite som Måns film om Sumopaint. Självklart är man där som handeldare men som ett komplement borde det fungera eller?

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med snö och kyla! Det har varit riktigt vackert på morgonen när allt är helt rosa. Gillar tanken med instruktionsfilm, som du menar, att gå tillbaka och titta om man har missat eller varit borta vid genomgången.

    SvaraRadera