tisdag 14 december 2010

Julen närmar sig

 Bara tio dagar till julafton och det känns skönt med några dagars ledighet. Jultiden är alltid lika hektisk fastän man varje år tänker att man skall ta det lite lugnare. Betygen skall sättas och delas ut när jag kommer hem och sedan några dagar välbehövlig vila och julfirande innan jag skall försöka ta mig an Dream weaver.

Passade på att var lite kulturell  och såg "Svinalängorna" på bio.  En film som är väl värd att se.

6 kommentarer:

  1. Hej
    Att ta sig an Dreamweaver under julledigheten tycker jag låter bra. Du får skicka adressen till din weeblysida igen för jag har länkat ut fel som det är nu.

    Bra jobb!
    /måns

    SvaraRadera
  2. Ska se Svinalängorna imorgon, har tyvärr redan höga förväntningar...
    Har suttit med DW hela dagen, man fastnar, det där fenomenet med att timmar rusar iväg.
    Hoppas träffen var bra och lärorik

    ha en skön ledighet och God Jul

    SvaraRadera
  3. Jo nog är det skönt att ha ledigt och kunna undersöka sådant man inte hunnit med.Känns att saker börjar sitta bättre och jag är inte lika rädd som jag var i början för att ge mig in i saker. Ha en jätteskön jul!

    SvaraRadera
  4. Hej Mirre! Har du gjort filmen själv eller hämtat den från Youtube eller nåt? Hoppas du har ett bra lov!

    SvaraRadera
  5. För att göra julhälsningen kunde man bara skicka in vilka bilder/personer man ville skulle var med på hälsningen. Fick sedan hemskickat en färdig video som jag tycker är ett rolig och lite annorlunda julkort.

    Annars har julen varit och farit och jag har inte haft mycket till ork för att arbeta med ex hemsidan. Har känt mig ganska utsliten och trött och jag antar att resorna till och från Norrland ändå har tagit på krafterna. Första dagarna efter lovet har känts riktigt tunga men nu gäller det att ta nya tag.

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera